• Pengumuman

  Berita baik kepada semua Burger Boy yang telah mendaftar bersama Burger Kat Mane! Kami dengan ini mengumumkan bahawa Kelab Cili Padi kini kembali dilancarkan mulai 18 Mac 2019!

  Sila klik pautan dibawah untuk memuat turun borang penebusan.

  Klik sini
 • Tahniah!

  Kepada 100 Pelanggan dan Burger Boy terawal yang telah mendaftar semula dengan kami: Kami hadiahkan 20-poin sebagai tanda penghargaan terhadap kesetiaan anda dengan Lady's Choice Burger Kat Mane? Layari laman PENEBUSAN kami untuk megulas katalog ganjaran.

  Terima kasih sekali lagi kerana mendaftar semula. Semoga anda gembira dengan hadiah penghargaan kami.

  Klik di bawah untuk ketahui jika anda antara peminat burger yang bertuah.

  Saya menang
 • Selamat datang ke Burger Kat Mane

  Di sini anda boleh mencari gerai burger terdekat, rasai kesedapan burger, tuntut diskaun istimewa, dan undi untuk burger terbaik di bandar.

  Gerai burger diletakkan di peta jadi anda boleh tekan di pin tersebut untuk ketahui lebih lagi tentang gerai. Lebih best lagi, boleh tebus tawaran dan undi bila anda mendaftar atau log masuk.

  Nota: Jika anda pengguna yang sedia ada, periksa mesej e-mel atau telefon anda dengan butiran log masuk baru untuk mengaktifkan semula akaun anda.

  Log masuk / Daftar

Ok
Tebus
Yes
Batal
Log Masuk
Teruskan
Loading...Tentang kamiLady's Choice membawakan anda Burger Kat Mane? untuk membantu operator gerai burger menawarkan promosi kepada pembeli burger yang mencari burger yang paling mantap! Lady's Choice menawarkan mayonis yang lazat untuk burger anda. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk yang kami tawarkan di Malaysia, sila ke laman web kami.


Ketahui lebih lanjut