• Tahniah Kepada Semua Pemenang!

  Syabas dan terima kasih kepada semua Burger Boy yang telah menyertai kempen penebusan Lady’s Choice Bonanza kami.

  Sila klik di bawah untuk ketahui siapakah pemenang bertuah ini.

  Senarai pemenang
 • Pengumuman

  Berita baik kepada semua Burger Boy yang telah mendaftar bersama Burger Kat Mane! Kami dengan ini mengumumkan bahawa Kelab Cili Padi kini kembali dilancarkan mulai 18 Mac 2019!

  Sila klik pautan dibawah untuk memuat turun borang penebusan.

  Klik sini
 • Selamat datang ke Burger Kat Mane

  Di sini anda boleh mencari gerai burger terdekat, rasai kesedapan burger, tuntut diskaun istimewa, dan undi untuk burger terbaik di bandar.

  Gerai burger diletakkan di peta jadi anda boleh tekan di pin tersebut untuk ketahui lebih lagi tentang gerai. Lebih best lagi, boleh tebus tawaran dan undi bila anda mendaftar atau log masuk.

  Nota: Jika anda pengguna yang sedia ada, periksa mesej e-mel atau telefon anda dengan butiran log masuk baru untuk mengaktifkan semula akaun anda.

  Log masuk / Daftar

Ok
Tebus
Yes
Batal
Log Masuk
Teruskan


Potong Imej

Sahkan


Loading...

Daftar

Pilih tujuan anda

Anda jual burger?
Anda makan burger?


Anda keluarga burger kami? Log masuk sekarang.
Daftar akaun baru

Kami hormat kerahsiaan anda dan tidak bertolak ansur dengan spam dan tidak akan sama sekali menjual, menyewa, atau mendedahkan maklumat anda (nama, alamat, e-mel dsb.) kepada pihak ketiga. Kami tidak akan menghantar e-mel yang tidak diminta.

Atau daftar dengan alamat e-mel/nombor telefon


Kembali
TeruskanProfil Anda
Saya bersetuju (atau sebagai ibu bapa atau penjaga sah untuk pengguna yang berumur bawah 18 tahun telah setuju) bahawa maklumat peribadi saya / anak saya boleh diproses mengikut cara yang dinayatakan di dalam Notis Privasi yang boleh dilihat di sini
Kembali
Seterusnya